Tryck och skylt guide

få fler kunder

5 tips för att få fler kunder

Reklam är vägen till nya kunder men reklam tar sig många olika uttryck. Idag kan du jobba med flera kanaler för att få nya kunder. Här ska vi ta en titt på 5 smarta tips för ökad försäljning genom att nå nya kunder såväl som att sälja mer till de du redan har!

  1. Jobba med leads för riktad försäljning

Idag är det många företag som köper in leads för att kunna rikta sin reklam på rätt sätt. Du kan ju beställa telefonförsäljning eller själv ringa runt eller göra utskick. Men om du inte har en riktad adresslista att jobba med så blir det lite som att skjuta med vattenpistol i mörkret.

Med leads så vet du att du kontaktar en person som med största sannolikhet har ett intresse för din produkt eller tjänst. Det blir mycket bättre reklam som kan ge dig bättre resultat såvida själva säljinsatsen är effektiv och korrekt.

  1. Reklam som syns

En annan sak som givetvis är viktig för att få fler kunder är att synas på rätt platser. Du kan jobba med bilreklam, profilkläder som faktiskt används såväl som reklamannonser i tidningar och online.

Men här är det ju också viktigt att vara väl medveten om sin målgrupp. Precis som med leads som är riktade så kan riktad reklam som syns på rätt plats göra stor skillnad. Bilreklam för något som kan vara till hjälp när man sitter i bilkö eller behöver hitta rätt adress kan ju fungera väldigt fint.

reklam som syns

  1. Skapa reklamkampanjer via olika kanaler

Reklamkampanjer behöver inte vara så avancerade. Idag är det vanligt att vi undviker reklam i sociala medier och på andra platser online. Det kan vara så att vi har appar som blockerar annonser. Men en tävling som ger något ses fortfarande som något positivt.

När du skapar en reklamkampanj som inte känns som klassisk reklam så kan det leda till att du snabbt får nya kunder. Detta helt enkelt för att folk gärna vill vara med då du erbjuder mer än information om vad de kan köpa från dig.

  1. Återkoppla till nuvarande kunder

De som redan har köpt från dig är förhoppningsvis nöjda med det de fått. Redan vid köpet kan du se till att du får någon form av kontaktinformation som telefonnummer eller email. Du kan också fråga om det går bra att skicka information om kommande produkter och kampanjer.

Med god kontakt kan du på ett smakfullt sätt ta kontakt och se till att kunder fortsätter att vara kunder. Chansen är ju god att de kommer att vara intresserade av dina varor om de redan har handlat.

  1. Ge rabatter till återkommande och nya kunder

Tänk på att kunder kan dra in nya kunder om du erbjuder rabatter som ges om de skickar en ny person till din butik. Rabatter är bra medel för att få nya kunder och här går det att utforma rabattkampanjer som är innovativa och kul att ta del av.

Creative Reklam

Tryck på papper, Tryck på kläder, Tryck för presentreklam

Creative Reklam har sin bas i Ludvika men vänder sig till företag i hela Sverige för att hjälpa till med profilprodukter. Här kan du få hjälp med profilkläder såväl som smarta produkter som kan användas som presentreklam. Creative Reklam jobbar med målet om att erbjuda attraktiva priser såväl som snabba leveranser oavsett vilken typ av produktreklam du beställer.

Prendo

Tryck på papper, Tryck på kläder, Tryck för presentreklam, Skyltar

Prendo jobbar med att ta fram profilreklam för företag i Sverige. De kan hjälpa till med profilkläder såväl som produkter med tryck på. Dessutom har de en unik tjänst för profilkläder där det går att få hjälp med tvätten av de anställdas kläder. Prendos utbud är väl varierat och täcker allt som kan tänkas behövas då företaget ska satsa på effektiv och snygg presentreklam samt företagskläder.

FF Profilreklam AB

Tryck på kläder, Tryck för presentreklam

För 60 år sedan började FF Profilreklam sin bana inom förlagsverksamhet men med tiden så ändrades fokus. Idag är detta din leverantör av profilkläder och presentreklam. Med bas i Stockholm kan FF profilreklam hjälpa företag över hela Sverige med att stärka sina varumärken med presentreklam och företagsprodukter. FF har samarbetspartners över hela världen och jobbar med fokus på miljövänlighet.

Medtryck

Tryck på kläder, Tryck för presentreklam

Medtryck jobbar med fokus på profilprodukter och de har ett mycket stort sortiment av saker som du kan trycka din företagslogga på. Medtrycks produkter inkluderar allt från den klassiska reklampennan till lite ovanligare saker som högtalare och annat som kan fungera som unik presentreklam. Medtryck jobbar också en hel del med hållbarhet och har utvecklat en miljöpolicy för företaget.

Inslaget

Tryck på kuvert, Tryck på papper, Tryck på kläder, Tryck för presentreklam

Inslaget har lång erfarenhet av att trycka på textil och andra material. De har jobbat med profilprodukter sedan 1987. Det här är ett bra val för dig som behöver presentreklam i Småland. Inslaget jobbar med ett helhetskoncept och kan ta hand om företagets produktmedia på ett effektivt sätt. När du vill ha unik profilering är det en trygghet att du först kan få prover för att se hur det hela kommer att se ut och kännas i verkligheten.

Profilprodukter 24

Klistermärken, Tryck på kuvert, Tryck på papper, Tryck på kläder, Tryck för presentreklam

Profilprodukter 24 jobbar med profilreklam som kan tryckas på olika material. De har ett spännande sortiment med produkter som kan göras personliga med tryck eller broderi. Tjänsten är flexibel och du får hjälp med chatt direkt på deras hemsida. Profilprodukter 24 vill fungera som en helhetsleverantör för de trycksaksprodukter som du har behov av.

Lopus

Tryck på kläder

Lopus jobbar med att trycka och brodera på kläder. De har sin butik i Anderstorp men kan leverera över hela Sverige. Lopus broderar och trycker på textil. De har egna plagg att trycka på men kan också fungera som legoleverantör till företag som behöver broderi eller tryck på sina produkter.

Parnass

Klistermärken, Tryck på kuvert, Tryck på papper, Tryck på kläder, Tryck på bilar, Tryck för presentreklam

Sedan 1954 har Parnass hjälpt till med trycksaksproduktion. Parnass har stora och små företag som kunder och jobbar med alla typer av tryck. De har fått AAA-rankning av Bisnode för att de har en så hög kreditvärdighet. Parnass sortiment inkluderar standardprodukter såväl som lite ovanligare saker som kan användas som annorlunda presentreklam med tryck.

 

Tryckakuten

Tryck på kuvert, Tryck på papper, Tryck på kläder, Tryck för presentreklam

Sedan 2005 har Tryckakuten AB hjälpt svenska företag med presentreklam och företagstryck. De har bas i Göteborg men kan hjälpa företag med tryck över hela Sverige och i andra länder. Namnet avslöjar att Tryckakuten kan jobba snabbt. Det är inte ovanligt med leverans på en dag efter en beställning. Detta beroende på vad du beställer och i vilket omfång förstås.

Tryckakuten hjälper till med allt från design till tryck. De klarar storbild, profilreklam, textiltryck, papperstryck och mer.

Folier.se

Tryck på bilar, Skyltar

Om du vill klara trycket själv på hårda och mjuka material kan du köpa det du behöver för trycket på Folier.se. De har material och maskiner för tryck. Med Foliers hjälp och produkter kan du jobba på egen hand med att skapa personliga produkter med tryck. Det kan vara t-shirts, muggar och mer.

På Folier kan du köpa allt från printer till det material du behöver för självhäftande klistermärken på kläder, bilar och mer.

NRA Repro AB

Tryck på kuvert, Tryck på papper, Tryck på bilar, Tryck för presentreklam, Skyltar

NRA Repro är Norrlands ledande trycksaksproducent. De jobbar främst med skylttryck men klarar också en rad olika trycksaker. Vänd dig till NRA Repro om du vill ha tryck för bilen eller behöver hjälp med megaprint. Erfarenheten är lång och med ett större gäng som finns på plats så kan du snabbt få hjälp.

Dorotea Aktuellt AB

Klistermärken, Tryck på kuvert, Tryck på papper, Tryck på kläder, Tryck på bilar, Tryck för presentreklam, Skyltar

Dorotea Aktuellt AB, Design Dekor, är ett bra val för dig som behöver trycktjänster i Dorotea. Detta företag klarar det mesta inom tryck. Du kan få hjälp med klistermärken, dekaler för bilen såväl som vanligt tryck för reklam. Dessutom jobbar detta företag med att ta fram profilkläder för företag.

utfall

Vad är utfall?

Du får tipset att inte glömma bort utfall som du ska lägga till originalet för den bild eller grafik som ska tryckas. Men vad är utfall?

Läs mer >>