Tryck och skylt guide

presentreklam penna

Varför ska vi använda presentreklam?

Även om det finns billig presentreklam så innebär de här produkterna med företagets tryck en kostnad. Då är det viktigt att vara medveten om anledningen till kostnaden. Det finns goda anledningar till att företag satsar på presentreklam till anställda och kunder. Idag vet vi att detta är en form av reklam som fungerar på ett mycket effektivt sätt.

Presentreklam sprider information effektivt

När du ger bort saker som folk använder och som tydligt visar ditt företags namn så fungerar det som väldigt effektiv reklam. En kund som har din penna påminns om att ta kontakt när ditt företagsnamn och nummer alltid är väl synligt.

Folk börjar känna igen din logotyp och företagets namn då det syns på t-shirts på gymmet såväl på om flaggor som finns omkring företaget. Det handlar alltså om flera nivåer av reklam. Du cementerar ert märke med samma presenter som ger good will.

De flesta tycker ju om att få choklad, pennor, USB minnen och mer. Det skapar en känsla av generositet omkring ditt varumärke som kan få stor betydelse både nu och framöver!

Creative Reklam

Tryck på papper, Tryck på kläder, Tryck för presentreklam

Creative Reklam har sin bas i Ludvika men vänder sig till företag i hela Sverige för att hjälpa till med profilprodukter. Här kan du få hjälp med profilkläder såväl som smarta produkter som kan användas som presentreklam. Creative Reklam jobbar med målet om att erbjuda attraktiva priser såväl som snabba leveranser oavsett vilken typ av produktreklam du beställer.

Prendo

Tryck på papper, Tryck på kläder, Tryck för presentreklam, Skyltar

Prendo jobbar med att ta fram profilreklam för företag i Sverige. De kan hjälpa till med profilkläder såväl som produkter med tryck på. Dessutom har de en unik tjänst för profilkläder där det går att få hjälp med tvätten av de anställdas kläder. Prendos utbud är väl varierat och täcker allt som kan tänkas behövas då företaget ska satsa på effektiv och snygg presentreklam samt företagskläder.

FF Profilreklam AB

Tryck på kläder, Tryck för presentreklam

För 60 år sedan började FF Profilreklam sin bana inom förlagsverksamhet men med tiden så ändrades fokus. Idag är detta din leverantör av profilkläder och presentreklam. Med bas i Stockholm kan FF profilreklam hjälpa företag över hela Sverige med att stärka sina varumärken med presentreklam och företagsprodukter. FF har samarbetspartners över hela världen och jobbar med fokus på miljövänlighet.

Medtryck

Tryck på kläder, Tryck för presentreklam

Medtryck jobbar med fokus på profilprodukter och de har ett mycket stort sortiment av saker som du kan trycka din företagslogga på. Medtrycks produkter inkluderar allt från den klassiska reklampennan till lite ovanligare saker som högtalare och annat som kan fungera som unik presentreklam. Medtryck jobbar också en hel del med hållbarhet och har utvecklat en miljöpolicy för företaget.

Inslaget

Tryck på kuvert, Tryck på papper, Tryck på kläder, Tryck för presentreklam

Inslaget har lång erfarenhet av att trycka på textil och andra material. De har jobbat med profilprodukter sedan 1987. Det här är ett bra val för dig som behöver presentreklam i Småland. Inslaget jobbar med ett helhetskoncept och kan ta hand om företagets produktmedia på ett effektivt sätt. När du vill ha unik profilering är det en trygghet att du först kan få prover för att se hur det hela kommer att se ut och kännas i verkligheten.

Profilprodukter 24

Klistermärken, Tryck på kuvert, Tryck på papper, Tryck på kläder, Tryck för presentreklam

Profilprodukter 24 jobbar med profilreklam som kan tryckas på olika material. De har ett spännande sortiment med produkter som kan göras personliga med tryck eller broderi. Tjänsten är flexibel och du får hjälp med chatt direkt på deras hemsida. Profilprodukter 24 vill fungera som en helhetsleverantör för de trycksaksprodukter som du har behov av.

Lopus

Tryck på kläder

Lopus jobbar med att trycka och brodera på kläder. De har sin butik i Anderstorp men kan leverera över hela Sverige. Lopus broderar och trycker på textil. De har egna plagg att trycka på men kan också fungera som legoleverantör till företag som behöver broderi eller tryck på sina produkter.

Parnass

Klistermärken, Tryck på kuvert, Tryck på papper, Tryck på kläder, Tryck på bilar, Tryck för presentreklam

Sedan 1954 har Parnass hjälpt till med trycksaksproduktion. Parnass har stora och små företag som kunder och jobbar med alla typer av tryck. De har fått AAA-rankning av Bisnode för att de har en så hög kreditvärdighet. Parnass sortiment inkluderar standardprodukter såväl som lite ovanligare saker som kan användas som annorlunda presentreklam med tryck.

 

Tryckakuten

Tryck på kuvert, Tryck på papper, Tryck på kläder, Tryck för presentreklam

Sedan 2005 har Tryckakuten AB hjälpt svenska företag med presentreklam och företagstryck. De har bas i Göteborg men kan hjälpa företag med tryck över hela Sverige och i andra länder. Namnet avslöjar att Tryckakuten kan jobba snabbt. Det är inte ovanligt med leverans på en dag efter en beställning. Detta beroende på vad du beställer och i vilket omfång förstås.

Tryckakuten hjälper till med allt från design till tryck. De klarar storbild, profilreklam, textiltryck, papperstryck och mer.

Folier.se

Tryck på bilar, Skyltar

Om du vill klara trycket själv på hårda och mjuka material kan du köpa det du behöver för trycket på Folier.se. De har material och maskiner för tryck. Med Foliers hjälp och produkter kan du jobba på egen hand med att skapa personliga produkter med tryck. Det kan vara t-shirts, muggar och mer.

På Folier kan du köpa allt från printer till det material du behöver för självhäftande klistermärken på kläder, bilar och mer.

NRA Repro AB

Tryck på kuvert, Tryck på papper, Tryck på bilar, Tryck för presentreklam, Skyltar

NRA Repro är Norrlands ledande trycksaksproducent. De jobbar främst med skylttryck men klarar också en rad olika trycksaker. Vänd dig till NRA Repro om du vill ha tryck för bilen eller behöver hjälp med megaprint. Erfarenheten är lång och med ett större gäng som finns på plats så kan du snabbt få hjälp.

Dorotea Aktuellt AB

Klistermärken, Tryck på kuvert, Tryck på papper, Tryck på kläder, Tryck på bilar, Tryck för presentreklam, Skyltar

Dorotea Aktuellt AB, Design Dekor, är ett bra val för dig som behöver trycktjänster i Dorotea. Detta företag klarar det mesta inom tryck. Du kan få hjälp med klistermärken, dekaler för bilen såväl som vanligt tryck för reklam. Dessutom jobbar detta företag med att ta fram profilkläder för företag.

utfall

Vad är utfall?

Du får tipset att inte glömma bort utfall som du ska lägga till originalet för den bild eller grafik som ska tryckas. Men vad är utfall?

Läs mer >>